FAQ - Veelgestelde vragen

Als je echt met één heel specifiek of heftig probleem zit, waar je direct grote stappen in wilt maken, kunnen wij je aanraden absoluut te kiezen voor een 1-op-1 of traject met een coach.

Of als het thuis écht niet goed gaat en je denkt groot geschut nodig te hebben. Ook dan kun je wellicht beter een kiezen voor één professional die jou goed en nauw begeleid. 

Dit platform is vooral geschikt voor moeders die af en toe gewoon even willen sparren over problemen of situaties. Bijvoorbeeld over terugkerende ruzies tussen broertjes en zusjes, een kindje dat niet goed eet, of een baby die niet goed zijn slaapritme lijkt te vinden. 

Wel is het mogelijk om een 1-op-1 sessie met één van onze coaches te boeken, mocht je daar toch behoefte aan hebben. Dit zit niet ingebegrepen bij het abonnement, maar je spreekt hier samen zelf een prijs voor af. 

Onze coaches geven heel uitgebreid antwoord en kijken ook mee als het toch niet lukt of werkt. Een mailconsult bij één coach kost al snel € 29,95 en voor een 1-op-1 sessie ben je al snel € 100,- kwijt.

Daarnaast krijg je een toegang tot veel masterclasses en workshops met een waarde tussen de € 30,- en € 99,-

Dus dit is het absoluut meer dan je geld waard. Je hebt je investering er snel uit.

Je kunt ons gehele platform 14 dagen helemaal gratis uitproberen. Na deze proefperiode wordt het abonnement automatisch verlengd.

Wil je dit niet? Stuur dan een e-mail naar contact@liefsmama.nl 

We melden jou dan af na deze proefperiode, zodat er geen betaling plaatsvindt. 

Je kunt jouw abonnement elk moment opzeggen door een e-mail te sturen naar contact@liefsmama.nl

Doe dit het liefst 7 dagen van tevoren, om een ingeplande betaling te voorkomen. Ben je net iets te laat? Geen probleem! Dan boeken we jouw geld z.s.m. terug. 

Wij willen alleen maar tevreden leden! 🙂 

Op dit moment hebben we de volgende experts:

  • Opvoedcoach
  • Kinderslaapcoach
  • Life coach
  • Worklife coach

Alle coaches hebben een indrukwekkende achtergrond en de benodigde opleidingen en trainingen. Zij zijn dus géén ervaringsdeskundigen, maar echt professioneel opgeleide coaches. Deze opleidingen en achtergrond kun je ook teruglezen op hun profiel, in de community. 

Via onze contactpagina of stuur een mail naar contact@liefsmama.nl

Je kunt ons ook een privébericht sturen op Instagram @liefsmamanl

Welkom bij de club! Je krijgt nu een e-mail met jouw login en een link. 

Je kunt je inloggen door op deze link te klikken. Of door naar liefsmama.nl > community te gaan.

Als je klikt op een topic, wordt er eerst gevraagd om je in te loggen. 

Onder Coaching kun je al jouw vragen stellen aan onze experts. En je kunt direct ook de vragen van andere moeders (met daarbij de reacties van onze coaches) lezen.

Onder Masterclasses & Workshops vind je alle video’s die voor jou klaarstaan en die je op eigen tempo kunt bekijken.

Onder Freebies staan planners, e-books, kleurplaten en meer. Klaar om gratis te downloaden! 

Heel soms zit er een glitch in het systeem. Als je ingelogd bent, maar je krijgt nog steeds de melding dat je je moet inloggen om de pagina te zien, refresh de pagina dan even. Dit zu het op moeten lossen.