De supermom Club

Voor moeders die meer rust, vertrouwen en vreugde willen vinden in het moederschap.

Van tropenjaren naar gouden jaren met de Supermom Club!

Ontdek hoe je meer rust, vertrouwen en vreugde kunt vinden in het ouderschap. Ben jij klaar om alles uit het moederschap te halen? Te gaan opvoeden vanuit rust, liefde en vertrouwen? Wil je van de tropenjaren de allerfijnste jaren van jullie leven maken? Wordt dan nu lid van de Supermom Club van Liefsmama! 

Nu tijdelijk 14 dagen gratis proberen!

Je bent moeder, je wordt ‘s ochtends vroeg wakker en het racen tegen de klok begint al: je snel aankleden en klaarmaken, kindjes uit bed halen en klaarmaken, broodjes smeren, lunch maken, tasjes inpakken, kinderen in de auto, afzetten bij de opvang en HUP door naar je werk. Na werktijd race je door naar de supermarkt, haal je de kindjes op en begin je met koken. Je kindjes zijn druk en maken ruzie. Het is regelmatig een strijd met ze. ‘S avonds plof je op de bank en kak je helemaal in. En morgen begint het riedeltje opnieuw. Het gaat opzich z’n gangetje, maar je bent moe. Heel moe. Sommige dagen kosten je gewoon heel veel energie. Je weet niet zo goed hoe je uit die vicieuze cirkel komt. En je vind dat erg om toe te geven, want je kinderen zijn ALLES voor je. Je zou alles voor ze geven en doen. 

Soms heb je het gevoel dat alles op jouw schouders terecht komt. Terwijl dat misschien helemaal niet zo is. Misschien heb je wel een hele lieve, behulpzame partner en lieve mensen om je heen. Maar toch voelt het soms zwaar. Waarom lijkt het die moeders om jou heen zo makkelijk en natuurlijk af te gaan? Jij houdt zo ontzettend veel van je kinderen, waarom dans jij dan niet fluitend door het leven heen?

Weet dat je niet de enige bent! Heel veel moeders worstelen dagelijks met deze gevoelens. Het kan écht anders. En dat hoef je niet alleen uit te zoeken. Dat kan samen met onze fijne community en team aan experts, die voor jou klaarstaan!

Herken je dit:

✓ Je wilt de opvoeding heel graag goed doen.

✓ Je hebt het gevoel dat je altijd moet racen.

✓ Het leven gaat z’n gangetje, maar je bent moe.

✓ Je hebt het gevoel dat er veel op jouw schouders ligt.

Stel je voor..

✓ Dat je kunt opvoeden vanuit liefde, rust en vertrouwen.

✓ Dat er experts voor jou klaarstaan.

✓ Het gevoel van een last van jouw schouders.

✓ Zodat je kunt genieten van deze tijd, nu je kindjes nog klein zijn

Jij kunt ook die relaxte moeder zijn, echt waar!

Hoe fijn zou het voor jou zijn als je meer rust en balans in je leven hebt? Als je antwoord kunt krijgen op al jouw opvoedvragen, slaapvragen en vragen over moederschap. 

Je kunt het absoluut zelf, maar het is zo fijn om een vangnet te hebben. Zodat jij de beste versie van jouzelf kunt zijn, een lieve, ontspannen moeder. In de Supermom Club staan alle tools en experts voor jou klaar, om al jouw vragen te beantwoorden en te helpen bij moeilijke situaties, of gewoon om een luisterend oor te bieden.

Je hoeft het niet alleen te doen, maar samen met jouw tribe hier op Liefsmama. Zodat je het helemaal zelf kan, maar terug kunt grijpen naar tools als dat nodig is. Zou dat niet heel fijn voelen? Als een zucht van verlichting? Geloof ons en andere moeders, er valt een last van jouw schouders af!

We heten je graag welkom in de Supermom Club.

5/5

“Heel fijn platform! Leerzame workshops en snelle reacties van de coaches. Ook een fijne manier om ervaringen de delen met andere jonge moeders.” Nienke

5/5

“Prettig om laagdrempelig vragen te stellen! Snel antwoord.” Laura

Neem een kijkje in het platform

Wat krijg je als Supermom?

Video workshops

Maandelijks nieuwe video workshops met uiteenlopende onderwerpen.

Opvoedcoaching

Stel al jouw vragen over de opvoeding direct aan onze opvoedcoaches!

Slaapcoaching

Krijg persoonlijk advies van onze slaapcoach, wanneer jij dat nodig hebt.

Life coaching

Heb je persoonlijk advies nodig of een hart onder de riem? Contact onze life coach.

Live sessies

Geregeld live sessies met experts, bijvoorbeeld op gebied van voeding of gezondheid.

Forum

Kom in contact met gelijkgestemde moeders in het forum en chat privé verder.

Cadeautjes

Download fijne e-books, lekkere recepten, freebies en krijg leuke kortingen.

Rust en vertrouwen

Zorg voor veel meer rust in jouw leven én in de opvoeding van jouw kindjes.

Voor € 29,- per maand 
(Nu 14 dagen gratis!)

✓ Elk moment opzegbaar.

✓ Toegang tot workshops en masterclasses, die je in eigen tempo kunt volgen.

✓ Toegang tot onze experts: Slaapcoach, opvoedcoach, life coach en worklife coach.

✓ Community met andere moeders

✓ Live sessies

✓ Freebies (e-books, kortingscodes, downloads)

✓ Een waardevolle investering voor jou en je gezin.

Welke video’s staan direct voor je klaar? 

Maandelijks wordt er nieuwe content toegevoegd aan de Supermom Club. Masterclasses, workshops en interviews. Deze staan nu al klaar:

 • Omgaan met ruzies & driftbuien
 • Help je kindje beter slapen
 • Verkopen via Vinted
 • Masterclass ontprikkelen
 • Intuïtief ouderschap
 • Wat is positief opvoeden?
 • Spiegelworkshop – Wat is de boodschap van jouw kindje?
 • Momrage – Controle over jouw boosheid

Wat houdt de coaching precies in?

Op ons platform zijn verschillende coaches actief. Momenteel werken we met twee opvoedcoaches, een kinderslaapcoach, een life coach en een worklife coach. 

Je kunt jouw vraag stellen aan de coaches, middels een prikbord of privé. Ook kun je eerder gestelde vragen van andere moeders lezen, waardoor je direct al heel veel waardevolle informatie krijgt. 

De coaches

Screenshot 2023-09-01 11.14.17

Kimberley Galenkamp – Opvoedcoach

Kimberley Galenkamp (oprichter van Blijkind) is expert op het gebied van gedrag en emoties van jonge kinderen.

Elk kindje, en elke ouder is uniek. Het is Kimberley haar missie om bewuste ouders met een kindje tussen de 0 – 6 jaar te helpen naar meer vertrouwen, rust en verbinding in hun gezin. Juist als je kindje nog zo klein is, is het zo belangrijk dat je als ouder kunt genieten van deze tijd, en dat je kindje authentiek mag opgroeien.

Karin Pander – Opvoedcoach

Karin is opvoedcoach en helpt moeders met peuters of kleuters die willen stoppen met strijd en straffen en kiezen voor meer rust, liefde en gezelligheid! Ze heeft jarenlange ervaring als pedagoog bij jeugdzorg en bij de kinderopvang. Na de geboorte van haar tweede kindje is ze ook begonnen met coachen van moeders in de tropenjaren.

Screenshot-2023-04-28-14.59.24
Lizzy-Langelaan-v

Lizzy Langelaan-Grift – Kinderslaapcoach

Onze slaapcoach is Lizzy. Lizzy heeft jarenlange ervaring in de opvang als Pedagogisch medewerkster en als teamleidster. Na de geboorte van haar zoontje kwam ze in contact met een slaapcoach en raakte ze geïnspireerd. Ze volgde een opleiding en een “stage” waarbij ze 16 gezinnen moest coachen. Ik heb al een masterclass opgenomen met Lizzy en ze heeft een bak aan kennis!

Leonie Olthof-Verkerk – Live coach

Leonie is Intuïtief coach: “Ik geloof erin dat jouw kind(eren) met hun gedrag, jou een spiegel geven om persoonlijk te kunnen groeien. Het is daarom belangrijk om als moeder lekker in je vel te zitten. Als intuitief coach kijk ik naar de spiegelboodschap van jouw kind en begeleid ik moeders om het ouderschap vorm te geven zoals dat bij jou past i.p.v zoals het “hoort” of moet. Als je intuïtie sterker wordt, is er rust in je hoofd, ga je je kind nog beter begrijpen en makkelijker aanvoelen. Er ontstaat rust in jezelf en het gezin, zodat jij voluit kunt genieten van het ouderschap.”

Screenshot 2023-09-01 11.14.37
5/5

“Overzichtelijk platform waar je makkelijk als ouder zijnde allerlei vragen kan stellen aan verschillende professionals! Snelle reacties en goede tips!” Juliette

5/5

“Fantastisch, echt een must voor iedere moeder.. fijne workshops, leuke artikelen en vooral het vragen stellen aan experts! Love it” Kim

Veelgestelde vragen

Als je echt met één heel specifiek of heftig probleem zit, waar je direct grote stappen in wilt maken, kunnen wij je aanraden absoluut te kiezen voor een 1-op-1 of traject met een coach.

Of als het thuis écht niet goed gaat en je denkt groot geschut nodig te hebben. Ook dan kun je wellicht beter een kiezen voor één professional die jou goed en nauw begeleid. 

Dit platform is vooral geschikt voor moeders die af en toe gewoon even willen sparren over problemen of situaties. Bijvoorbeeld over terugkerende ruzies tussen broertjes en zusjes, een kindje dat niet goed eet, of een baby die niet goed zijn slaapritme lijkt te vinden. 

Wel is het mogelijk om een 1-op-1 sessie met één van onze coaches te boeken, mocht je daar toch behoefte aan hebben. Dit zit niet ingebegrepen bij het abonnement, maar je spreekt hier samen zelf een prijs voor af. 

Onze coaches geven heel uitgebreid antwoord en kijken ook mee als het toch niet lukt of werkt. Een mailconsult bij één coach kost al snel € 29,95 en voor een 1-op-1 sessie ben je al snel € 100,- kwijt. Daarnaast krijg je heel veel masterclasses en workshops met een waarde tussen de € 30,- en € 99,- Dus dit is het absoluut meer dan je geld waard. Je hebt je investering er snel uit.  

Je kunt zelf jouw abonnement opzeggen, op elk gewenst moment. Dit kan via jouw profiel. Ga naar de instellingen van je profiel, klik op privacy en klik bij ‘Profiel verwijderen’ op ‘verwijder account’.

Kom je er niet uit? Dan kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier of via contact@liefsmama.nl

Op dit moment hebben we de volgende experts:

 • Opvoedcoach
 • Kinderslaapcoach
 • Life coach
 • Worklife coach

Alle coaches hebben een indrukwekkende achtergrond en de benodigde opleidingen en trainingen. Zij zijn dus géén ervaringsdeskundigen, maar echt professioneel opgeleide coaches. Deze opleidingen en achtergrond kun je ook teruglezen op hun profiel, in de community.