Liefsmama.nl is een platform bomvol informatie, entertainment en tools voor moeders met kindjes tussen de 0-6 jaar. In onze blog lees je waardevolle artikelen over het moederschap en opvoeding. In onze community kun je terecht voor video workshops, live sessies met experts, leuke cadeautjes en coaching.

Binnen onze community zijn een viertal coaches actief, die ons op verschillende onderwerpen advies geven. Middels de prikboarden, live sessies en binnen het premium abonnement zelfs privé! Samen hebben de coaches een bak aan kennis en ervaring en ze helpen jou graag.

Leonie Olthof-Verkerk - Intuïtief (live) coach

Leonie is Intuïtief coach: "Ik geloof erin dat jouw kind(eren) met hun gedrag, jou een spiegel geven om persoonlijk te kunnen groeien. Het is daarom belangrijk om als moeder lekker in je vel te zitten. Als intuitief coach kijk ik naar de spiegelboodschap van jouw kind en begeleid ik moeders om het ouderschap vorm te geven zoals dat bij jou past i.p.v zoals het "hoort" of moet. Als je intuïtie sterker wordt, is er rust in je hoofd, ga je je kind nog beter begrijpen en makkelijker aanvoelen. Er ontstaat rust in jezelf en het gezin, zodat jij voluit kunt genieten van het ouderschap."


Karin Pander - Opvoedcoach

Karin is opvoedcoach en helpt moeders met peuters of kleuters die willen stoppen met strijd en straffen en kiezen voor meer rust, liefde en gezelligheid! Ze heeft jarenlange ervaring als pedagoog bij jeugdzorg en bij de kinderopvang. Na de geboorte van haar tweede kindje is ze ook begonnen met coachen van moeders in de tropenjaren.


Kimberley Galenkamp - Opvoedcoach

Kimberley Galenkamp (oprichter van Blijkind) is expert op het gebied van gedrag en emoties van jonge kinderen.

Elk kindje, en elke ouder is uniek. Het is Kimberley haar missie om bewuste ouders met een kindje tussen de 0 - 6 jaar te helpen naar meer vertrouwen, rust en verbinding in hun gezin. Juist als je kindje nog zo klein is, is het zo belangrijk dat je als ouder kunt genieten van deze tijd, en dat je kindje authentiek mag opgroeien. 


Lizzy Langelaan-Grift - Kinderslaapcoach

Onze slaapcoach is Lizzy. Lizzy heeft jarenlange ervaring in de opvang als Pedagogisch medewerkster en als teamleidster. Na de geboorte van haar zoontje kwam ze in contact met een slaapcoach en raakte ze geïnspireerd. Ze volgde een opleiding en een "stage" waarbij ze 16 gezinnen moest coachen. Ik heb al een masterclass opgenomen met Lizzy en ze heeft een bak aan kennis!


Masha Asbreuk-Tijhuis - Oprichter Liefsmama.nl

Masha is van origine Online Marketeer. "Ik werkte voornamelijk in de commerciële wereld en hoewel ik dat erg leuk vond, miste ik soms een stukje zingeving. Toen ik voor het eerst moeder werd, werd dat gevoel alleen maar sterker. Ik merkte dat veel moeders behoefte hebben aan advies, community of een steuntje in de rug. Zo kwam ik op het idee om Liefsmama.nl op te richten, om moeders de pittige tropenjaren door te helpen."

Contact

Wil jij met één van ons in contact komen? Stuur dan een mailtje naar info@liefsmama.nl

Of klik in de footer van de site op 'contact'.